Täällä yrittää uutta blogia luoda 35-vuotias nainen Helsingistä. Vähän olen vielä pihalla miten tämä toimii, joten vinkkejä saa antaa, jos jokin näyttää hassulta tms.

Olen aina tykännyt kaikenlaisesta käsillä tekemisestä ja jotakin pientä saanut silloin tällöin nykerrettyä. Noin 3-vuotta sitten kävin neulahuovutus-kurssin ja hurahdin täysin villoihin! Olen kokeillut jonkun verran myös vesihuovutusta, mutta neulaaminen tuntuu jotenkin luonnistuvan parhaiten. Toinen rakas harrastus on korttien tekeminen, mutta jostain syystä olen tähän mennessä aktivoitunut harrastelemaan sitä vain joulun alla. Ehkäpä saan laajennettua korttivalikoimaani tämän blogin myötä. Hymy

Myös valokuvaus kiinnostaa ja silloin tällöin tulee käytyä kuvailemassa. Välillä menee pitkiä aikoja, etten ehdi/saa aikaan mitään ja sitten sitä taas innostuu jostakin. Muutaman sukulaisnaisen kesken ollaan perustettu käsityö-kerho, jonka voimin kokoonnutaan kerran kuussa (tai kun saadaan tapaaminen sovittua) päiväksi aina jonkun luokse näpertelemään. Viime aikoina kerho on ollut huovutuspainotteista, kun muutkin ovat innostuneet kokeilemaan mitä kaikkea villasta voi saada aikaan.