Syksyn tultua on ollut havaittavissa taas aktivoitumista pitkän kesätauon jälkeen. Nyt tuntuu korttien teko kiinnostavan erityisesti ja lisää intoa hain syyskuiselta Sinellin leimailu-kurssilta. Hurahdin heti leimailuun ja havaitsin, että aika paljon saa rahaa uppoamaan tähän harrastukseen... Täytyneekin nyt tehdä urakalla joulukortteja myyjäisiin ja työpaikalle myytäväksi, että saa edes vähän rahoitettua tätä hommaa. Hirveästi tekisi mieli ostaa välineitä, kohovärejä, leimoja yms. Aloittelin muutamalla perusleimasimella ja värillä, mutta tilaukseen on jo laitettu lisää (suosikkejani: Inkadinkadon ja Penny Blackin leimasimia).

Tässä kurssin opeilla tehdyt tupari- ja rippikortit:

 

 

Ja kalliista harrastuksista, kun puhutaan niin kävin tänään myös hopeasavi-kurssilla kokeilemassa korun tekoa. Savea oli mukava muotoilla, mutta lopputulos ei ollut niin vakuuttava, että tuntisin kutsumusta jatkaa ko. harrastusta juuri sen kalleuden vuoksi. Toisaalta jäi sellainen pieni kipinä, että olisi kiva joskus tehdä itse suunniteltu sormus, joten ehkä harkitsen vielä jatkokurssia jossakin vaiheessa.

No tässä kuitenkin tuo tänään kyhätty kaulariipus:

 

Huomasin, että kuva ensimmäisest kukkataulustani, jonka tein äitienpäiväksi äidilleni, on jäänyt laittamatta tänne. Eli tässä sama periaate kuin aeimmassa kukkataulussa. Olen neulahuovuttanut kukat ja lehdet valmiille huopa-pohjalle. Olen ensin neulahuovuttanut palan ja leikannut siitä kukkien terälehdet ja lehdet ja sitten tikuttanut yksitellen kiinni pohjaan. Sitten olen poistanut vanhasta kehyksestä lasin ja liimannut huopapohjan kiinni kehyksen taka-pahviin. Tämä on taas näitä nopeasti juuri ennen paketointia näpsäisty kuva, joten pahoittelut huonosta kuvakulmasta ja heikosta valaistuksesta.